fredag 29 februari 2008

TJEJMAFFIAN i MEDIA

DAGENS TIDNINGAR sista Febr 2008

Två ämnen miljöförstöringen av ett lettiskt fraktfartyg på åländskt vatten där åklagaren snabbt som tanken finner bovar -tidningarna "ställer upp" .

Den tes som heter att en anklagad person är oskyldig tills motsatsen bevisats håller på att dräneras . Varför hanterar media saken som ett fastställt brott? Joo! -det handlar om könsfråga och det onda könet är en man .

Det andra ämnet också påstått brottsligt och straffbart .
Fader och son som är polis från Lemland har blivit ertappade av den militär och finskstyrda sjöbevakningen med byxorna nere . Inga namn är nämnda men den som litet fattar ser direkt vem det handlar om ? Åklagaren,sorterar under finsk hegemoni, gör stort nummer av misstanke om jaktbrott eller misstanke om förseelse ,åländsk behörighet, vilket tidningarna har på sin första sida som redaktörinnan utförligt nedtecknar ålänningar till varnagel. Eu-fågeldirektivet-bird life / Hassi &Co i Eu ajabaja !

Herregud några gudingar ! Finns det inte annat att beivra kan man fråga sig ?

Varför använder över 300 ungar droger på Åland ! ellr varför ej 600 ?
Familjepolitiken har havererat trots världens mest jämställda samhälle.
Kanske det är fel på bägge ,när resultatet blir ett salgs negativt värdsrekord .
samt 20 HIV positiva med kanske 20 till mörka ,etc
Skolpolitiken , familjepolitiken , barnamyndigheter,socialvård ,media lyder under ett politiskt korrekt PK matriarkat . Varför införs ej kvotering i dessa nämnda instutioner ,där kanske 90% ligger i femina händer på Åland och resulterar i ytterst dåliga resultat för åboare !


Allan

Inga kommentarer: